Na závěr jsme se v domácím prostředí rozešli s Havířovem nerozhodně

/Slavičín/ Doma jsme se chtěli rozloučit vítězně. V posledním zápase jsme přivítali Havířov, kdy branky padaly pouze v první půli na každé straně jednou. Ve druhém poločase šel soupeř do desíti, ale ani přes početnou převahu jsme utkání nedokázali zvládnout do vítězného konce.

FC TVD Slavičín

1:1 (1:1)

Branky: Žůrek
Sestava FC TVD Slavičín
Vypušťák – Fojtík, Kalus, T. Švach, Mezírka – Školník, Horáček, P. Švach – Juřica, Kocián, Žůrek
Střídali: Goňa, Šťastný, Fojtů

Pozápasový komentář

Do zápasu naskočil po menším zranění kapitán Petr Švach. ,,Peťa má svoji kvalitu a zase ji v tom utkání potvrdil, i když šlo vidět, že měl zdravotní problémy, nebyl v tréninku, takže to šlo u něj trochu vidět a chvíli mu trvalo než se dostal do zápasu,“ okomentoval svého hráče trenér Petr Slončík.

,,Začátek zápasu byl kostrbatý. Z obou stran tam bylo hodně ztrát, bylo to takové nervózní. My pak po standardní situaci dostali gól, kdy jsme ji znovu nedohrál,“ řekl rozladěně a pokračoval. ,,Od té doby nás obdržená branka ale nakopla a byli jsme nebezpečnější. Podařilo se nám vyrovnat a věřil jsem, že ve druhé půli utkání otočíme,“ doufal domácí trenér. Druhý poločas ovlivnil vyloučení hostujícího hráče. ,,Nám jejich vyloučení nakonec ublížilo. Soupeř se úplně zatáhl a my se tam těžko dostávali. Klukům nešla upřít snaha a touha jít za vítězstvím, ale někdy to vyžaduje i trochu trpělivosti. Myslím si, že kdybychom byli trpělivější, tak se dokážeme kombinačně dostat přes strany do vápna, ale my hráli stále nakopávané míče, kde nás uskákala hostující obrana,“ zakončil hodnocení remízového zápasu trenér Petr Slončík.

Napsali o nás

Slavičín sahal po titulu půlmistra. Remíza znamená bronz – zlinsky.denik.cz

Slavičín jsme nepustili do čela divize ani v deseti – indianihavirov.cz

Fotogalerie

Slavičín – Havířov – slavicin.rajce.idnes.cz