Naše rezerva i nadále stoprocentní. Na umělé trávě v Hrádku si poradila s Prostřední Bečvou

/UT Hrádek/ V dalším domácím utkání hostila rezerva Slavičína celek Prostřední Bečvy, který měl v dosavadních 6ti zápasech velmi dobré výsledky, což se také projevilo na hřišti.

FC TVD Slavičín

2:1 (1:0)

Branky: 2xVaculík
Sestava FC TVD Slavičín
Kuja – Goňa, Bureš, Kalus, Ondruš – Šmotek, M. Švach ml., Zvoníček, Šťastný, Bartoš – Vaculík
Střídali: Both, L. Šebák

Zápasový komentář

Domácí tým nastoupil posilněný o hráče áčka Kaluse, Goňu, Zvoníčka, Šťastného a Vaculíka, kteří sehráli své utkání již v sobotu. Od počátku utkání se hrálo ve velmi svižném tempu a hned v 5. minutě otevřel skóre střelecky disponovaný Vaculík a poslal domácí do vedení 1–0. Hrálo se nahoru dolu a jak domácí, tak i hosté předvedli vysokou kvalitu ve středu pole, ale oběma týmům chyběl klid a přesnost v koncovce. Více šancí měli v první půli domácí, ale v brance hostí byl skvělý Jurajda. Ve 28. minutě se domácím zranil stoper Bureš a muselo dojít ke změnám v sestavě, což trochu domácí rozhodilo.

Po změně stran se domácí pustili s chutí do soupeře a v 51. minutě po akci Šmotka a střele Bartoše uklidil míč do sítě opět Vaculík a domácí vedli 2–0. Hosté ale nesložili zbraně a když slavičínští neproměnili řadu šancí, tak se chopili příležitosti a po standardní situaci snížili v 78. minutě na 2–1 a zdramatizovali tím utkání. Závěr byl na obou stranách trochu nervózní, ale domácí těsnou výhru uhájili.

Pozápasový komentář

,,Před utkáním jsem hráče upozornil na předpokládané kvality soupeře vzhledem k jejich dosavadním výsledkům. Hra hostí ale předčila i mé očekávání, jelikož měli velmi dobře organizovanou obranu v čele s brankářem a ve středu pole i na hrotu velmi kvalitní hráče. Utkali jsme se zatím jednoznačně s nejlepším soupeřem, který nás i přes náš posílený tým značně potrápil a jsme velmi rádi za tři body, které jsme tentokrát velmi těžce vybojovali. Všem klukům i fanouškům, kteří nás přišli podpořit patří velké poděkování,“ shrnul domácí zápas trenér Jiří Váňa.