V HFK jsme vyšli bodově naprázdno

/Olomouc/ První poločas v zápase s HFK Olomouc skončil bez branek a zřejmě klíčový okamžik se stal v 69. minutě, kdy rozhodčí nařídil pokutový kop v náš neprospěch a domácí hráč ho nakonec natřikrát proměnil. My už se na odpověď nezmohli a odvezli si tak porážku. Již v úterý, 25.9.2018 od 16 hodin, nás čeká 3. kolo poháru MOL Cup proti prvoligovému Zlínu. Přijďte kluky podpořit a užít si s něma tento fotbalový svátek!

2:0 (0:0)

FC TVD Slavičín
Sestava FC TVD Slavičín
Vypušťák – Kocián, Fojtík, Elšík, Mezírka – Goňa, Kalus, Školník, Juřica – P. Švach, Žůrek
Střídali: Horáček, Vaculík, Zvoníček

Pozápasový komentář

,,Začátek zápasu jsme vůbec nezachytili. Byli jsme tak nějak mrtví, nebyli vůbec na balonu. My se probudili po dvaceti minutách, kdy jsme dostali balon na zem, začali více kombinovat a podařilo se nám tam vytvořit nějaké zajímavé situace a už to bylo lepší. Druhý poločas byl víceméně v naši režií, ale vše narušila penalta v 69. minutě, ke které se nebudu vůbec vyjadřovat, to nemá cenu. My si potom vytvořili tlak a přišly šance, které jsme bohužel neproměnili. S tím jsme měli velký problém, což v důsledku celého zápasu rozhodlo,“ zhodnotil zápas v Holicích trenér Petr Slončík.

Již v úterý nás čeká ve Slavičíně fotbalový svátek v podobě 3. kola poháru MOL Cup, kdy přivítáme prvoligový Zlín. ,,My si samozřejmě tenhle zápas chceme co nejvíce užít a potrápit jasného favorita. I když teď prohráli s Baníkem, tak mají velkou kvalitu. Věřím, že přijde hodně lidí,“ přeje si trenér.

Napsali o nás

Divizní Slavičín sťala sporná penalta – zlinsky.denik.cz


Pozvánka

Pozvánka MOL CUP do článku