S Hranicemi jsme se rozešli nerozhodně

/Hranice/ V 6. kole jsme předehrávali svůj zápas již ve středu na půdě Hranic. Zápas to byl pro diváka velmi zajímavý, protože padlo 6 branek. My mohli ve druhém poločase rozhodnout, ale naše šance zůstaly nevyužity. V dalším zápase nás čeká šlágr kola, kdy doma hostíme doposud neporažený Nový Jičín!

3:3 (2:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Vaculík, Žůrek, Juřica
Sestava FC TVD Slavičín
Vypušťák – Fojtík, T. Švach, Elšík – Goňa, Kalus, Školník, P. Švach, Salajka – Žůrek, Vaculík
Střídali: Horáček, Juřica, Zvoníček

Pozápasový komentář

Ve středu jsme předehrávali zápas v Hranicích. Již před utkáním jsme řešili zdravotní stav hráčů. ,,Myslím si, že se na nás trochu podepsalo, že jsme do poslední chvíle nevěděli, v jakém rozestavení budeme hrát, protože nám visel otazník nad dvěma krajními hráči. Museli jsme reagovat dle zdravotního stavu,“ začal na úvod trenér Petr Slončík a pokračuje. ,,Zvolili jsme nějaký způsob hry, kdy se i za pochodu snažíme improvizovat, zkoušet různé herní varianty, proto nám to tak v prvním poločase nešlo. Hledali jsme se, byla tam spousta ztrát, po zisku míče jsme spoustu balonu nedokázali uhrát, brzo ho odevzdali a na velkém hřišti to byl problém. Mladí hráči soupeře byli běhaví, chtěli hrát fotbal, což nás stálo síly,“ byl si vědom kvality soupeře a špatného poločasového stavu, kdy jsme prohrávali o gól.

Ve druhé půli jsme ihned vyrovnali, ale později jsme si vstřelili vlastní gól a museli znovu dotahovat, což se podařilo. ,,Druhý poločas byl zajímavý, aktivní z obou stran, za což musím pochválit i Hranice, jak už jsem řekl, chtěli hrát fotbal a byli dobří na míči. My prokázali kvalitu, vytvořili si gólové šance, které jsme bohužel neproměnili. Na můj vkus jsme dostali dva góly ze standardek, to by se nemělo stávat, byť z toho byl jeden vlastní. Za remízového stavu tam měl soupeř jednu nebezpečnou šanci, opět po standardce, ale my mohli rozhodnout. Nejprve šel Juřica sám na brankáře a těsně minul. Chvíli na to šel Kuba Žůrek opět sám, ale nastřelil pouze tyč. Nakonec asi remíza byla spravedlivá,“ uzavřel své hodnocení trenér Petr Slončík.

Napsali o nás

Šest gólů a spravedlivá remíza. Hranice sebraly dva body druhému Slavičínu – hranicky.denik.cz

Fotogalerie