Z Prlova jsme přijeli s plným bodovým ziskem

/Prlov/ Do Prlova jsme přijeli s jasným cílem, tedy získat tři body. V zápase jsme si vytvořili hodně šancí, ale tentokrát se nám střelecky tolik nedařilo. Nicméně i přes to jsme získali všechny body a zaznamenali tak čtvrtou výhru v řadě!

2:3 (1:2)

FC TVD Slavičín
Branky: L. Šebák, Bureš, Floreš
Sestava FC TVD Slavičín
Kuja – Floreš, O. Šebák, Bureš, Šmotek – L. Šebák, M. Švach ml., Zvoníček, Bartoš – Šťastný, Juřica
Střídali: Salajka, Fojtů, Zámečník(ZL), Šála

Pozápasový komentář

,,Rozdíl byl v kvalitě. Soupeř hrál na brejky, spoléhal se na standardní situace, hrál spoustu nakopávaných míčů. My prokázali fotbalovost, dali jsme to na zem, začali kombinovat a vytvářet šance. Bohužel jsme pohořeli na jejich proměňování, a proto jsme se strachovali až do konce, kdy soupeř snížil na rozdíl jedné branky pět minut před koncem,“ zhodnotil zápas zaskakující trenér Petr Slončík.

Pozitivní věcí v zápase byl návrat Vlasti Juřici do ostrého utkání. ,,Vlasťa je vždycky rozdílový hráč. Po zranění trénoval individuálně, s mužstvem teprve chvíli, takže tam byl vidět výpadek. Musíme navíc postupovat opatrně, šlo u něj vidět, že tam byl respekt k tomu zranění, a proto jsme to nechtěli lámat přes koleno,“ vysvětlil aktuální stav Vlasti.

Do zápasu opět naskočila spousta mladých hráčů. ,,Někteří si odvedli dobrý výkon, u některých hráčů vzhledem k tomu, že jsou v procesu s áčkem bych čekal tady v té soutěži větší sebevědomí i co se týče výkonu. Kvalitní výkon podal Michal Švach,“ vyzdvihl trenér talentovaného středopolaře.