V Heřmanicích jsme okusili první podzimní porážku

/Heřmanice/ V dalším kole nás čekal nováček soutěže, Heřmanice. Náš soupeř se v divizi doposud ukazoval ve velmi dobrém světle. Bohužel my jsme nenavázali na předchozí výkony a po individuálních chybách jsme prohráli vysoko 4:2. Navrch jsme přišli minimálně na měsíc o obránce Tomáše Kociána, který si po jednom nešetrném zákroku domácích přivodil zlomeninu zápěstí. Nyní nás čeká 2. kolo poháru MOL Cup, které odehrajeme ve středu od 17 hodin. Přijďte povzbudit kluky a užijte si s nimi tento fotbalový svátek!

4:2 (2:0)

FC TVD Slavičín
Branky: Goňa, Školník z pen.
Sestava FC TVD Slavičín
Vypušťák – Kocián, T. Švach, Elšík, Mezírka – P. Švach, Kalus, Horáček, Školník – Žůrek, Vaculík
Střídali: Zvoníček, Goňa, Fojtík

Pozápasový komentář

,,Myslím si, že jsme sehráli kvalitní utkání, zajímavé pro diváka, kdy padlo 6 branek, ale pro nás bohužel nešťastné, protože jsme se trápili v koncovce. Vytvořili jsme si spoustu šancí, ale nic se nám nepodařilo proměnit a naopak soupeř byl neskutečně efektivní a produktivní. Cením si toho, že i za stavu 3:0 a 4:1 to kluci nezabalili a hráli až do konce devadesáté minuty, i když výsledek byl pro nás nepříznivý,“ shrnul trenér Petr Slončík. Po třech výhrách v řadě přišla první porážka. Nemohlo za to uspokojení? ,,To si nemyslím. Včera šlo vidět, že Heřmanicím to teď pálí a padá vše. Do čeho koply, to tam prostě spadlo, ale takový je fotbal. My si šance dokázali vytvořit, ale už ne proměnit,“ vidí hlavní příčinu trenér.

V nabitém programu nás čeká fotbalový svátek, kdy přijede druholigové Znojmo. ,,Určitě dostanou prostor jiní hráči vzhledem k tomu, že to máme teď hodně nabité. Je velká škoda, že v průběhu zápasu můžeme střídat jen tři hráče, protože i ostatní by si v tomhle utkání zasloužili dostat prostor,“ říká kouč.

Napsali o nás

Divizní fotbalisté Slavičína poprvé narazili, u nováčka nebyli efektivní – zlinsky.denik.cz

Fotogalerie