Mladší přípravka skončila druhá na turnaji ve Vizovicích

/Vizovice/ V neděli se mladší přípravka zúčastnila turnaje při příležitosti Vizovického Trnkobraní. Turnaje se zúčastnilo 6 mužstev a hrálo se každý s každým. 

Sestava

Martinec Jakub – Valenta Jan, Mikulec Lukáš, Medvěd Šimon, Überall Oliver, Gerych Adam, Ruman David, Liška Adam, Überall Oskar

Střelci

6xRuman a Gerych, 5xÜberall Oliver, 3xMikulec, 1xMedvěd

Hodnocení a komentář

Naši kluci si v prvním utkání poradili s Hodonínem. Jak se později ukázalo, byla to jeho jediná prohra, kdy v dalších zápasech všechny soupeře rozstřílel a došel si pro vítězství v turnaji. V našem dalším utkání jsme porazili domácí Vizovice vysoko 8:2. Ve třetím utkání naši kluci trochu polevili a podlehli Bojkovicím. Prohra ale naše kluky nezlomila a ve dvou zbývajících utkáních opět bojovali o každý míč a rvali se o vítězství, což se jim v obou utkáních podařilo, kdy porazili jak Viktorii Otrokovice, tak Kroměříž. V konečném účtování se při shodném počtu bodů, jen díky menšímu počtu nastřílených branek umístili za Hodonínem na krásném 2. místě.

Klukům patří velký dík za bojovnost a snahu, kterou v horkém počasí předvedli. Rodičům za to, že jsou ochotni kluky na turnaj doprovázet a fandit a pořadatelům za celou organizaci!

trenéři Roman Überall a David Ruman

Výsledky

FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín 4:1 FK Hodonín FK Hodonín
FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín 8:2 SK Vizovice SK Vizovice
FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín 2:4 Bojkovice SK SV Bojkovice
FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín 4:3 Otrokovice FC Viktoria Otrokovice
FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín 3:2 Kroměříž SK Hanácká Slavia Kroměříž

Diplom

Diplom Vizovice