Slavičínští uspěli v Kozlovicích. I v deseti lidech vybojovali cennou výhru

/Kozlovice/ V pořadí druhý výjezd na Přerovsko máme za sebou. Hráli jsme u ambiciózních Kozlovic, ale po týmovém výkonu a brance Ondry Školníka, jsme si odvezli cennou výhru! Černou kaňkou zápasu však bude oslava střelce zápasu, díky které dostal druhou žlutou kartu a následně červenou.

0:1 (0:0)

FC TVD Slavičín
Branky: Školník
Sestava FC TVD Slavičín
Vypušťák – Kocián, T. Švach, Elšík, Mezírka – P. Švach, Kalus, Horáček, Školník, Salajka – Žůrek
Střídali: Vaculík, Zvoníček, Goňa
Karty: Školník ČK

Pozápasový komentář

,,Dnes to bylo hrozně bojovné, vyhecované a emoční utkání. Co se týče hry, tak jsme domácím nabídli dvě šance po našich chybách, ale podržel nás golman. Ve druhé půli byl podobný obraz hry jako v první. Zápas byl vyrovnaný, hodně faulů na obou stranách, hádání se. My jsme prostřídali, pozměnili rozestavení a podařilo se nám vstřelit branku, ale následně jsme nezvládli emoce a celý systém nám rozbila červená karta, díky čemuž jsme museli dohrávat v deseti. Ukázal se morál týmu, že to kluci zvládli. Z červené karty nebudeme dělat haló, ale samozřejmě se do budoucna musíme tomuto vyvarovat,“ zhodnotil vyhrocený zápas trenér Petr Slončík.

Jeho svěřenci odehrají tuto středu od 17:30 1. kolo poháru MOL Cup proti celku z Valašského Meziříčí. ,,Určitě bychom chtěli postoupit, ale dostanou příležitost další hráči z kádru. Očekávám opět týmový výkon,“ nastínil lehce své plány na středeční zápas.

Napsali o nás

Divizní Slavičín i v oslabení podruhé slavil výhru – zlinsky.denik.cz

Mizerný start. Kozlovice nezvládly domácí premiéru se Slavičínem – prerovsky.denik.cz

Fotogalerie