Béčko se rozloučilo se sezonou prohrou v Tečovicích

/Tečovice/ V posledním kole letošní sezony jelo béčko na půdu Tečovic. Celý zápas předváděly oba celky pěknou fotbalovou podívanou. Bohužel my jsme se nedokázali vyvarovat hrubých individuálních chyb v obraně, čehož domácí využili a v konečném výsledku nás porazili.

4:1 (2:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Fojtů
Sestava FC TVD Slavičín
Gergela – O. Šebák, Bureš, Ondruš, Both – Šmotek, Sochora, M. Švach ml., Fojtů, Salajka – Šála
Střídali: Janků

Zápasový komentář

Ve 2. minutě utkání jsme házeli dlouhý aut do šestnáctky, kde ho prodloužil Šála na Michala Švacha, který bohužel sám před gólmanem přestřelil. Hned v 8. minutě prošel centr naši šestnáctkou na domácího hráče. Ten si jej zpracoval, naznačil střelu našemu obránci, místo střely si však míč zasekl, potáhl a následně až potom vystřelil na zadní tyč, kdy se domácí ujali vedení 1:0. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat, když domácí hráč poslal dlouhý míč za hostující obranu. Naši hráči přestali kvůli domnělému ofsajdu hrát, ale rozhodčí nechal pokračovat hru a rázem jsme prohrávali o dvě branky. My však dokázali snížit díky Kubovi Fojtů. Do konce poločasu jsme byli na míči, ale nedokázali si vytvořit lepší šanci.

Do druhé půle jsme vstoupili aktivněji, ale kromě pár náznaků šancí jsme si nedokázali nic podstatného vytvořit. Naopak domácí udeřili opět po naší hrubé chybě v obraně, což nás zlomilo. Poté přidali ještě čtvrtý gól do naší sítě. My kontrolovali zajímavou střelou Salajky, ale domácí brankář si dokázal poradit. Bohužel jsme měli na střídání jednoho hráče, což se v pozdější fázi hry projevilo na naší kondici. Utkání jsme prohráli 4:1.