Tři branky ve druhém poločase rozhodly o našem vítězství proti Šternberku

/Slavičín/ Absolvovali jsme druhý zápas v jednom týdnu na domácím pažitu. Tentokrát k nám zavítal Šternberk, který hraje o záchranu. Po celý zápas jsme kontrolovali hru, ale branky přišly až ve druhém poločase, díky kterým jsme porazili hostující celek.

FC TVD Slavičín

3:0 (0:0)

Branky: Školník z pen., Vaculík, T. Švach
Sestava FC TVD Slavičín
Kuja – Goňa, Fojtík, T. Švach, Mezírka – P. Švach, Elšík, Horáček, Školník, Zvoníček – Vaculík
Střídali: Kříž, Kalus, Salajka

Pozápasový komentář

Zápasy proti celkům bojující o záchranu v soutěži bývají zrádné. Nicméně jsme dnešní zápas zvládli dobře. ,,Tyhle zápasy bývají ošidné. My jsme k němu dnes přistoupili dobře. Šternberk hrál to, co jsme očekávali, tedy bránil na svoji půlce v 10 lidech a spoléhal na rychlé brejky, což byl průběh první půle. My jsme bohužel nedokázali najít nějaký recept, abychom se dokázali dostat za jejich zhuštěnou obranu,“ popisuje první půli trenér Pavel Prešnajder.

Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi dobře a postupně získali půdu pod nohama. ,,O poločasové přestávce jsme si řekli, co musíme zlepšit a jak se dostat za obranu soupeře. Výsledkem toho bylo, že jsme z těchto věcí dokázali dát dvě branky. Jsem tedy rád, že se poločasová rozmluva dokázala realizovat ve druhé půli na hřišti. Jako za tři body jsem samozřejmě rád, ale ukazuje se za moji působnost ve Slavičíně, že se nesmí moc chválit, protože potom přichází po hodech půst,“ zakončuje své hodnocení trenér.

Fotogalerie

Slavičín – Šternberk – slavicin.rajce.idnes.cz