Naše mladší přípravka se uvedla v prvním satelitu ve velmi dobrém světle

/Uherský Brod/ Již o minulém víkendu se rozběhl koloběh pro naši přípravku v podobě satelitního turnaje. V úvodu si naši kluci vedli nadmíru dobře.

Sestava

T. Homola, P. Šoman, J. Šustek, J. Borán, J. Vacula, D. Ruman, A. Gerych, J. Valenta, M, Both

Střelci

4xJ.Vacula, 4xJ.Šustek, 3xA.Gerych, 3xD.Ruman, 2xM.Both, J.Valenta

Hodnocení a komentář

Do turnaje jsme nastupovali s vědomím, že naši kluci v předchozích dvou letech  odehráli mnoho fotbalových turnajů a nespočet přátelských utkání, kde získali mnoho cenných zkušeností. Naším cílem v tomto turnaji bylo plynule navázat na podzimní satelit, kde jsme v deseti zápasech nastříleli přes 140 branek.

V prvním zápase na turnaji v Uherském Brodě jsme narazili na silný Brumov. Průběh utkání byl velmi vyrovnaný, kdy v první půli zápasu vystřelil výhru Slavičína Adam Gerych. Následujícím soupeřem byli fotbalisté Uherského Brodu, kteří neměli být podle výsledků z podzimního satelitu vážnou překážkou. Začátek to potvrdil, když po třech rychlých brankách, které dal Pepa Vacula jsme měli téměř jisté vítězství. Jenže vedení nad Brodem mělo za následek to, že závěr zápasu naši kluci doslova prospali a Uherský Brod toho využil a dorovnal až na 3:3! Všichni z tohoto výsledku byli zklamaní, ale jediným řešením této nepříjemné situace bylo překonat tento výpadek a namotivovat kluky do závěru turnaje. Další překvapení na náš účet se již nekonalo. Přípravka Slavičína dojela turnaj na vítězné vlně.

Za těmito výsledky mladší přípravky FC TVD Slavičína stojí stovky hodin strávených na hřišti v podání našich kluků a především podpory ze strany jejich rodičů a vedení Slavičínského fotbalu!

trenéři Tibor Šustek a Ivan Gerych

Výsledky

FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín 1:0 FC Elseremo Brumov
ČSK Uherský Brod 3:3 FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín
TJ Spartak Valašské Klobouky 1:5 FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín
SK Vizovice SK Vizovice 0:3 FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín
SK SV Bojkovice Bojkovice 2:5 FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín

 

Tabulka turnaje

Poř. Tým V R P S B
1. ČSK Uherský Brod 4 1 0 17:5 13
2. FC TVD Slavičín FC TVD Slavičín 4 1 0 17:6 13
3. SK Vizovice SK Vizovice 2 1 2 8:9 8
4. FC ELSEREMO Brumov 1 2 2 10:10 5
5. Bojkovice SK SV Bojkovice 1 1 3 12:14 4
6. TJ Spartak Valašské Klobouky 0 0 5 3:23 0

Vítězný pokřik