Žáček vs Tečovice 3:2. Naše rezerva porazila štiku jarní soutěže

/UT Hrádek/ Rezerva Slavičína hostila štiku jara , tým Tečovic. Očekával se tuhý boj o 4. místo v tabulce, ale domácí Žáček byl výrazně proti a třemi zásahy v 1. půli sestřelil naděje hostí.

FC TVD Slavičín

3:2 (3:0)

Branky: 3xŽáček
Sestava FC TVD Slavičín
Marcaník – Šebák O., Ondruš, Bureš, Both – Šebák L., Sochora, Švach M. ml., Horáček, Kalík – Žáček
Střídali: Salajka, M. Švach st.

Zápasový komentář

Nutno poznamenat, že hosté v první půli nehráli špatně v poli, ale domácího brankáře ani jedenkrát neprověřili. Naopak Žáček si v prvním poločase stihl dát hattrick.

Do druhé půle nastoupili domácí opět v dobré formě a 2x mohli skórovat, ale pravidlo nedáš – dostaneš se opět potvrdilo a tak hosté snížili v 70. minutě na 3:1. Domácí se zatáhli a začali bránit výsledek, navíc jim evidentně docházeli síly, a tak trest v podobě druhé branky byl logický a očekávaný. Naštěstí pro domácí se utkání dohrálo bez dalších změn skóre, a tak hosté odjížděli s prázdnou.

Pozápasový komentář

,,Do utkání jsme nastupovali s respektem, ale střelecky disponovaný Žáček vzal vše do svých rukou a vcelku snadno jsme vedli 3:0. Po těžké sobotě, kdy dorostenci i další hráči nastoupili v divizním klání s Hodonínem, jsme dohrávali zápas na pokraji vyčerpání. Proto jsem velmi rád, že i přes tato úskalí jsme utkání zvládli. Všem hráčům díky a respekt,“ ocenil přístup a maximální úsilí v utkání trenér Jiří Váňa.