Naši dorostenci porazili Kunovice na jejich hřišti gólem z poslední minuty


/Kunovice/ Naši dorostenci tentokrát zajížděli do Kunovic, které hrají na samotné špici tabulky. Před utkáním byli domácí jasným favoritem, ale my jsme se vzepjali k výbornému výkonu.

3:4 (3:3)

FC TVD Slavičín
Branky: Šebák L. Švadleňák, Floreš, Svoboda
Sestava FC TVD Slavičín
Jurša – Kovář, Floreš, Ondruš, Šebák O. – Šebák L., Zvoníček, Zámečník I., Častulík R., Janků – Švadleňák
Střídali: Svoboda

Zápasový komentář

Od prvních minut však hosté nastoupili s nasazením a hned v 7. minutě se ujali vedení po akci Janků, kdy zakončoval L. Šebák. Domácí však rychle kontrovali a v 10. minutě vyrovnali. O minutu později však hbitý Švadleňák dostal hosty opět do vedení, ale situace se opakovala a domácí vyrovnali. Do třetice se prosadil po přesném centru L. Šebáka hlavou Floreš a domácí do třetice srovnali.

Po divokém poločase se ve druhé půli hrál opatrnější fotbal, ale hosté měli mírnou převahu. V závěru domácí 2x zahrozili a hlavně při nebezpečné střele domácího Bouři se zaskvěl Jurša v brance hostí a vytěsnil nebezpečnou střelu na roh, po kterém hosté provedli dokonalý protiútok a Svoboda nechytatelnou střelou do šibenice stanovil konečný účet na 3:4.

Pozápasový komentář

,,Po značných zdravotních i rodinných problémech mnoha hráčů jsme jen stěží dali dohromady 11 hráčů. U druhého týmu tabulky jsme teoreticky neměli mnoho šancí, ale kluci předvedli maximálně odpovědný a kvalitní výkon a překvapili soupeře. Po většinu utkání jsme byli lepším týmem a celkově si vypracovali více šancí, proto vítězství, které bylo šťastné (v poslední minutě), tak bylo přesto zasloužené. Všem klukům moc děkuji,“ pochválil své svěřence za předvedený výkon trenér Jiří Váňa.