Dorostenci v prvním jarním zápase podlehli na hřišti Baťova

Štítná podzim 16
/Baťov/ Dorost začal jarní část krajského přeboru smolnou porážkou na hřišti Baťova. Bohužel své šance nedokázal přetavit v gól a odjel tak s prázdnou.

1:0 (0:0)

FC TVD Slavičín
Sestava FC TVD Slavičín
Gergela M. – Ondruš F., Floreš O., Častulik R., Miklas O. – Šebák L., Šmotek K., Vrba V., Zámečník L. II., Huta M. – Zámečník L. I
Na střídaní: Kovář J., Janků P., Častulik F., Jurša M.

Zápasový komentář

První poločas byl vyrovnaný na šance. Na každé straně po jedné tutovce. Brankáři, ale podrželi své týmy. Ve druhém poločase jsme měli více šancí, ale domácí dokázali vytěžit z minima maximum. V 51.minutě jsme nepokryli centr z levé strany a míč propadl k domácímu hráči, který z 19 metrů vystřelil k tyči. Hostující brankář Gergela si na střelu sáhl, ale balon skončil v síti. Hosté měli v druhém poločase šance, ale chyběl klid a štěstí v zakončení.

Pozápasový komentář

,,Odehráli jsme smolné utkání co se týče zakončení, a proto přes týden zapracujeme na klidu v zakončení. Pevně věřím, že v následujícím domácím zápase to prolomíme. I přes prohru se hráčům nedá upřít snaha a nasazení, díky tomu je tedy na čem stavět,“ prohlásil trenér Lubomír Hnilo.