V generálce ukázalo béčko dobrou formu. Porazilo vysoko Horní Lideč

Tečovice podzim 16/UT Hrádek/ Naše rezerva odehrála netradičně v pátek svou generálku. Ukázala dobrou střeleckou formu a doufejme, že si ji přenese do mistrovských utkání. První zápas odehraje béčko v neděli na umělé trávě v Hrádku od 15 hod proti Mladcové.

FC TVD Slavičín

5:1 (2:0)

Branky: Švach M. st., Pekárek, Fojtů Jakub, Fojtík B. a Bartoš
Sestava FC TVD Slavičín
Marcaník – Fojtů M., Fojtík, Bureš, Both – Bartoš, Švach M. st., Švach M. ml., Sochora, Kalík – Fojtů J.
Střídali: Pekárek

Zápasový komentář

V posledním přátelském utkání nastoupila naše rezerva proti účastníku „A“ třídy skupiny A, týmu Horní Lideč. Na hřišti se potkala mužstva, která opět „chtěla“ hrát fotbal, a tak utkání mělo dobrý náboj a kvalitu. Hosté byli velmi silní na míči, agresivní a rychlí. Náš tým se ale tentokrát představil ve skvělé střelecké formě. První půle byla naprosto vyrovnaná a oba týmy si vytvořili několik příležitostí, přičemž my jsme měli více střeleckého štěstí a dostali se do vedení 2 – 0 a přitom udrželi čisté konto.

Ve druhé půli jsme hrozili především z protiútoků a byli hodně produktivní. Soupeř sice ještě trochu „zlobil“, ale naše obrana byla nekompromisní až na jedno zaváhání. Celkově mělo utkání velmi dobrou úroveň a výsledek neodpovídá předvedené hře na hřišti, jelikož hosté se pouze neprosadili gólově.