Diváci se na zápase dorostu rozhodně nenudili. Padlo 12 branek!/UT Hrádek/ V sobotu 25. 2. 2017 sehráli naši dorostenci další přípravný zápas. Soupeřem byl tentokrát houževnatý slovenský soupeř z Nové Dubnice.

FC TVD Slavičín

7:5 (3:1)

Branky: Staněk, Častulík F., Fojtů, Šmotek (pen.),Kovář, Havlín (pen.), vlastní 
Sestava FC TVD Slavičín
1. poločas: Jurša- Ondruš, Floreš, Častulík R., Salajka – Janků, Vrba, Fojtů, Staněk – Častulík F., Havlín
Střídali: Zámečník I., Švadleňák, Zámečník II., Šmotek, Šebák O., Kovář

Zápasový komentář

Naši kluci byli od začátku hry aktivní a snažili se určovat tempo hry svému soupeři. Tuto aktivitu jsme po 10 minutách hry přetavili ve vedení 2:0. Ovšem po 20 minutách zápasu jsme přestali hrát aktivně, špatně jsme přebírali hráče a byli nedůslední v osobních soubojích. Přesto kluci o poločase vedli 3:1. Druhý poločas by se dal hodnotit docela podobně. Prvních 20 minut II. poločasu jsme byli opět lepším týmem a ujali se vedení 6:2. Hráči se uspokojili s tímto výsledkem a proto naše hra začala rychle upadat. Neplnili jsme své obranné povinnosti, byli jsme nedůslední v osobních soubojích a nadmíru jsme kazili lehké přihrávky. Soupeř začal více běhat, přidal na důrazů a po našich zbytečných chybách dokázal snížit. Rázem to bylo 6:5. V závěru jsme dokázali výsledek ještě korigovat a zápas skončil pro naše kluky vítězstvím 7:5.

Pozápasové komentáře

,,Zápas byl z naší strany povedený hlavně vstřelením hodně branek. Musíme ale říci, že je potřebné stále pracovat na obranné fázi hry a plnění povinností v každé minutě zápasu. Soupeř  nijak nevynikal nad našimi kluky a dá se říct, že jeho góly plynuly spíše z našich chyb,“ uvědomuje si asistent trenéra Zdeněk Kupčík.

,,Hned od úvodních minut zápasu jsme dokázali, že umíme hrát hezký fotbal, a dali nějaké branky. To soupeře z Nové Dubnice nenechalo klidným a tak vsadil na důraznou hru. Ta nám dělala problémy, chybovali jsme ve vlastních řadách a zápas se pro nás zkomplikoval. Nicméně jsme zápas dokázali dotáhnout do vítězného konce,“ ohodnotil brankově atraktivní duel obránce Ondřej Floreš.

Fotogalerie