Ani druhý venkovní zápas v řadě se béčku nepodařil

Tečovice podzim 16

/Tečovice/ Rezerva Slavičína hrála v 10. kole v Tečovicích, kde chtěla odčinit prohru z Hulína, ale po nadějném začátku se to nepovedlo.

3:0 (1:0)

FC TVD Slavičín
Sestava FC TVD Slavičín
Vypušťák – Šindler, Fojtík, Bureš, Both –Kalík, M. Švach ml., Sochora, Bartoš, Neuman – Žáček
Střídali: Ondruš, Šebák L.

Zápasový komentář:

Počátek utkání tomu ale neodpovídal, jelikož tempo hry jsme diktovali my. Lépe jsme kombinovali a několikrát hned v úvodu utkání zahrozili, ale náš tlak byl neproduktivní, a tak domácí hned z první příležitosti v 16. minutě nekompromisně trestali rychlonohým Vopatřilem. Tato branka nás zaskočila a domácí na chvíli převzali taktovku. Poté se hra sice vyrovnala a přinesla příležitosti na obou stranách, ale výsledek se do poločasu nezměnil.

Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně a postupně se tlačili před branku domácích, ale nedařilo se nám střelecky. S blížícím se koncem utkání jsme zvyšovali tempo a více otevírali hru, ale po nedůrazu ve středu hřiště a následném rychlém kontru domácí 12. minut před koncem zvýšili na 2–0. Chtěli jsme ještě v posledních minutách zabrat a pokusit se o zvrat, ale v nervózním závěru neudržel nervy náš kapitán Broněk Fojtík, kdy po zbytečném zákroku dostal červenou kartu a náš případný závěrečný tlak zcela otupil. V posledních minutách jsme ještě inkasovali do třetice, a tak jme po druhé v řadě bez bodu.

Pozápasový komentář:

,,V Tečovicích jsme chtěli bodovat, a proto jsme hned z počátku utkání byli aktivní, ale první akce domácích skončila brankou v naší síti a to nás rozhodilo. Ve druhé půli jsme sice hráli opět aktivně, ale trápí nás střelecká impotence a marně hledáme střelce. Navíc nás stále ubíjí individuální chyby, a tak jsme opět bez bodu. Z celkového našeho vystoupení jsem tentokrát zklamaný,“ ohodnotil utkání trenér Jiří Váňa.