Starší žáci poprvé ztratili. Mladší jsou stále bez porážky

/Slavičín, Holešov/ Naši žáci odehráli utkání ve středu proti Baťovu, kde se dařilo zejména mladším. V sobotu pak na půdě Holešova oba naše celky s přehledem zvítězili.

Starší žáci

Slavičín – Baťov 0:1p. (0:0)

Komentář k utkání

Starší žáci prvních pětadvacet minut svého soupeře nepustili prakticky za půlící čáru. Jenže proměnování šancí je problém od začátku sezóny a to se ukázalo být rozhodujícím elementem. Hráči Baťova nejenže vyrovanli hru, ale ve druhém poločase byli jasně lepší. Dokonce si vytvořili několik tutovek, které naštěstí stejně jako my zahazovali. Vše se rozhodlo v penaltovém rozstřelu, kde byli úspěšnější hosté a získali zasloužené dva body.

Holešov – Slavičín 1:6 (1:3)

Branky: 3xDavid Staněk, Filip Tarabus, Patrik Kulíšek, Lukáš Fiodor

Komentář k utkání

Starší žáci se potřebovali rehabilitovat za své domácí utkání. Už v šesté minutě se prosadil David Staněk. Pak jsme pomohli svými vlastními chybami, aby se domácí ujali iniciativy a po hrubce v naší obraně dokázali srovnat. Po částečném přeskupení sestavy a prostřídání se obraz hry změnil a šli jsme do kabin s dvougólovým vedením.

Druhý poločas domácí začali náporem, ale tím otevírali našim cestu k rychlým protiútokům a po čtvrté brance v jejich síti rezignovali a naši ještě přidali dvě branky do konce utkání.


Mladší žáci

Slavičín – Baťov 7:2 (3:2)

Branky: 2xRadim Hamalčím, 2xPatrik Šůstek, Michal Šoman, David Šefčík, Matěj Bor

Komentář k utkání

Mladší žáci začali proti soupeři zhurta a už ve druhé minutě otevřeli skóre. Žáci Baťova však dvakrát dokázali naše vedení srovnat. Přesto šli naši do kabin s jednogólovým vedením. Ve druhém poločase naší mladší nasázeli soupeři ještě čtyři góly a zvítězili tak 7:2.

Holešov – Slavičín 0:6 (0:4)

Branky: 3xRadim Hamalčík, Petr Lukáš, Jakub Jandl, David Šefčík

Komentář k utkání

Mladší žáci se prezentovali perfektní kombinační hrou a byla radost se na ně dívat. SVého soupeře nepustili k ničemu a poločasový stav 4:0 mluví za vše. Ve druhé půli přidali navrch ještě dvě branky a utkání tak skončilo 0:6.

A.K.