Ani Uherský Brod nezastavil naše žáky

/Uherský Brod/ Tentokrát naši žáci zajížděli do blízkého Uherského Brodu. Zejména starší žáci museli bojovat o vítězství do konce. Mladší přejeli své vrstevníky zlepšeným výkonem ve druhé půli.

Starší žáci

Uherský Brod – Slavičín 1:2 (1:0)

Branky: Patrik Kulíšek, David Staněk

Komentář k utkání

Naši starší žáci byli v tomto utkání favoritem. Jenže domácí byli bojovnější a po zásluze vedli do poločasu 1:0. Ve druhém se naši snažili alespoň o vyrovnání a to se dlouho nedařilo naplnit. Nakonec až v 52. minutě šťastnou hlavičkou srovnal skóre Patrik Kulíšek. Za dvě minuty nato strhl vedení na naši stranu David Staněk. Do konce utkání se nic zásadního nestalo. Opět se ukázala slabina v proměňování tutovek. Přesto si vezeme další venkovní vítězství.

Mladší žáci

Uherský Brod – Slavičín 3:7 (3:2)

Branky: 3xRadim Hamalčík, Patrik Šůstek, David Šefčík, František Kostka, David Hamalčík

Komentář k utkání

Mladší žáci sehráli povedené utkání. Začátek byl z naší strany trochu rozpačitý, ale důležité bylo, že na každou vedoucí branku domácích naši vzápětí odpověděli vyrovnáním. O poločase jsme sice prohrávali 2:3, ale druhá půle byla z naší strany excelentní. Naši mladší žáci si vytvářeli jednu šanci za druhou a taky je začali proměňovat. Domácí vůbec nepustili do hry a sami proměnili svoje šance a zvítězili tak!

A.K.