Naši dorostenci se z Hluku vrátili s prázdnou

Lidečko jaro 16

/Hluk/ Naši dorostenci zajížděli do Hluku, kde chtěli zlomit sérii proher, ale po špatném výkonu se nám to nepodařilo. V dalším kole hostíme Napajedla, kdy už musíme zabrat!

6:2 (3:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Salajka, Ondrůš
Sestava FC TVD Slavičín
Jurša – Kovář, Častulík R., Šebák O., Miklas – Fojtů, Blažek, Šmotek, Zámečník I. – Zámečník II., Salajka
Náhradníci: Švadleňák, Janků, Vrba, Gergela, Huťa, Ondrůš

Komentář

Naši dorostenci odcestovali k zápasu do Hluku a nutně už potřebovali získat nějaké body. Hluk, jak se však ukázalo po pár minutách, byl velmi zdatným soupeřem. Sice jsme se dostali do vedení, když Salajka nekompromisně proměnil penaltu. Poté se ovšem zápas změnil na „one man show“ v podání domácího hráče Saguly, který nám vstřelil 4 branky a na další 2 nahrál. Ve druhém poločase jsme jen korigovali po standardní situaci, když se hlavou trefil Filip Ondrůš.

Pozápasový komentář

,,V úvodu zápasu jsme si vytvořili nějaké šance, z čehož vyplynul i náš první gól z penalty, potom ještě Ondra Miklas nastřelil břevno. Nedalo se ovšem říct, že bychom byli lepším týmem, spíše naopak. Hluk prokázal své kvality, hlavně jejich nejlepší střelec Sagula, který dal ve třech kolech 10 branek a jeho extrémní rychlost dělala naší obraně velké problémy. O poločase jsme vystřídali tři hráče a nejvíce mě potěšil výkon brankáře Gergely, kterého jsme si vypůjčili ze žáků. Ten dokázal, že již může stabilně nastupovat i v dorostu. Z tohoto zápasu si bereme to, že pokud nezměníme přístup k zápasům, tak v krajském přeboru vítězit nebudeme. Nyní se budeme snažit kluky nachystat na víkend, kdy hostíme Napajedla a už si nemůžeme dovolit zaváhat,“ zhodnotil a burcuje do dalších bojů trenér Dominik Plšek.