MOL CUP: Výhra nad Valašským Meziříčím. Teď nás čeká Kroměříž

Val Mez Mol CUP 16

/Pitín/ POVEDLO SE! V předkole MOL CUPU jsme porazili na hřišti v Pitíně Valašské Meziříčí. Díky tomu v 1.kole poháru narazíme na atraktivního soupeře z třetí ligy. Utkání s Kroměříží se již odehraje na našem domácím hřišti ve Slavičíně. Termín zápasu je v řešení, proto sledujte naše webové nebo facebookové stránky.

FC TVD Slavičín

3:0 (2:0)

Branky: Školník, Kalus, Velecký
Sestava FC TVD Slavičín
Jelínek – Kocián, T. Švach, Lukaštík, Mezírka – Goňa, Školník, Elšík, Horáček, Kalus – P. Švach
Střídali: Vypušťák, Velecký, Bartoš
Počet diváků: 80

Gólové momenty:

1. gól – Školník
Ondřej Školník zahrával standardní situaci z levé strany a jeho střílený centr na zadní tyč končí v bráně.

2. gól – Kalus
Po zisku míče agilní Školník nachází perfektním míčem za obranu Vojtu Kaluse, ten se dokázal zbavit dotírajícího obránce a pěkným obstřelem brankáře uklidil míč do sítě.

3. gól – Velecký
Jirka Velecký dokázal potrestat nedorozumění hostující obrany s brankářem a pohodlně do prázdné brány dal gól.

Pozápasové komentáře:

,,Pohárové utkání nám moc nevyšlo po herní stránce, ale i přesto jsme dokázali vstřelit 3 branky. V prvním poločas nám scházela lepší komunikace a pohyb v obranné fázi. Hosté se dokázali dostat do jedné vážnější situace, ale tu dokázal zneškodnit brankář Jelínek. Bohužel ještě v prvním poločase musel střídat pro zranění. Toho nahradil spolehlivý Vypušťák. Dnes se dařilo Ondrovi Školníkovi, který jednu branku vstřelil a na druhou nahrál. Ve druhé půli se hosté snažili udělat něco s výsledkem, ale mužstvo dokázalo udržet nulu vzadu a tím si zajistilo postup do dalšího kola, kde se utkáme s třetiligovou Kroměříží,“ shrnul utkání asistent trenéra Lubomír Hnilo.

Fotogalerie

FC TVD Slavičín – TJ Valašské Meziříčí – zdroj: Michaela Maňasová