Dorostenci načepovali Valašské Polance hrádeckou desítku

Valašská Polanka jaro 16

Slavičín – /UT Hrádek/ Naši dorostenci nastoupili ke svému dalšímu mistrovskému utkání jarní části na umělé trávě v Hrádku, kde přivítali tým Valašské Polanky.

Dorost Slavičín – Dorost Valašská Polanka 10:0 (2:0)

Branky: Hyžík 3x, Blažek 2x, Fojtík 2x, Šebák L., Zámečník. L.II, Šmotek

Sestava: Fojtů  – Miklas (73.Janků ), Kovář, Blažek, Fojtík – Šebák L., Šmotek, Sova, Havlín (62. Švadleňák), Zámečník L. II ,  – Hyžík (66. Bařinka)

Komentář

Do utkání jsme nastoupili s jasným cílem, a to získat tři body. Hned od počátku utkání se domácí tým tlačil před bránu soupeře a po krásné akci po levé straně Lukáš Zámečník přesným centrem našel Lukáše Šebáka, který otevřel skóre ve prospěch domácích. Po rychlé akci uklidnil náš tým Hyžík, který opět potvrdil roli střelce a zvýšil na 2:0. Hosté se nevzdali a několikrát zahrozili, ale naše obrana byla vždy připravena včetně dobře chytajícího Michala Fojtů v naší brance.

Ve druhé polovině udrželi hosté tempo našich hráčů pouze 10 minut a po té bylo vše v naší režii a byla jen otázka zbývajícího času na jakém čísle se zastaví celkové skóre, jelikož náš tým stále zvyšoval tempo.

Pozápasový komentář

Hodnocení zápasu bylo tentokrát velmi stručné a měl ho na svědomí vedoucí týmu Martin Krajča. ,,Super hra! Všem velké díky za velmi kvalitně odvedenou práci.“