Reparát jako hrom! Béčko TVD přejelo soupeře z Tlumačova

Tlumačov jaro 16

/UT Hrádek/ Tak to byl reparát jako hrom! Po úvodním nezdaru v Lužkovicích dnes naše béčko tím nejlepším možným způsobem ukázalo, že se záchrannou to myslí vážně. Doslova jako na kolotoči si museli připadat hráči Tlumačova, kteří v první půli schytali 8 branek!

FC TVD Slavičín

9:2 (8:0)

Branky: 3xVelecký, 2xGoňa, 2xBartoš, 2xB. Fojtík
Sestava FC TVD Slavičín
Vypušťák – B. Fojtík, Bureš, T. Švach, Ondrůš – Goňa,  Švach ml., Sochora, Švach st., Bartoš – Velecký
Střídali: Kročil, Kalík, Havlín

Komentář k utkání:

Domácí do utkání vstoupili aktivně a odměna přišla v 7.minutě, kdy se dokázal prosadit Goňa. Na druhou branku se nečekalo příliš dlouho. Za 2.minuty se domácí prosadili po druhé, když z pravé strany odcentroval aktivní Goňa a hostující hráč si srazil míč do vlastní branky. Ve 14.minutě hosté zahráli rukou ve vlastním vápně a domácí Bronislav Fojtík dokázal s přehledem proměnit pokutový kop na 3:0. Pak se prosadil domácí útočník Velecký, který dokázal zužitkovat své šance a to v 17. a 27.minutě. Ve 30.minutě se po důrazu v malém vápně dostal do zakončení Bartoš a skóre se navýšilo již na 6:0. Do konce první půle dovršil hattrick Velecký a to běžela 40.minuta. Na úplném závěru prvního poločasu přetavil svou šanci Bartoš, pro kterého to byla druhá branka v utkání. Poločasový výsledek 8:0!!

Do druhého poločasu jsme nastoupili bez Veleckého, kterého vystřídal Havlín. Běžela 60.minuta a z 19 metrů se dostal na dostřel Fojtík, kdy s pomocí teče skončil míč v síti hostů. Pak jsme při konci vystřídali a na hře se to projevilo. Hosté dokázali dát dvě branky. Béčko zvítězilo zcela zaslouženě, obzvlášť za první poločas a získali tak důležité 3 body.

Pozápasové komentář:

,,Do utkání jsme chtěli vstoupit aktivně a dát rychlou branku,což se nám taky podařilo. Hráči k zápasu přistoupili zodpovědně a taky to tak vypadalo od první minuty. Nejvíce byla znát přítomnost Jirky Veleckého, který nám vypomohl společně s Martinem Goňou z áčka. Ten pracoval dobře pro celý tým. Celkově jsme v prvním poločase dokázali využít každé šance. Ve druhé půli už takové tempo nebylo, ale i tak jsme dokázali získat velmi 3 důležité body,“ okomentoval své první vítězství v jarním tažení za záchranou trenér Lubomír Hnilo.