Béčku Slavičína se nepodařilo uhrát body na hřišti Lužkovic

Lužkovice jaro 16

/Lužkovice/ Ve svém jarním tažení za záchranou potřeboval náš B-tým vyhrát na horké půdě Lužkovic. Že nás nečeká snadný zápas se vědělo, o to více to pak mrzí, když jsme jim jediný gól darovali těsně před koncem prvního poločasu. Nezbývá než se oklepat z porážky a nachystat se na další domácí utkání proti Tlumačovu.

1:0 (1:0)

FC TVD Slavičín
Sestava FC TVD Slavičín
Vypušťák – B. Fojtík, Šála, T. Švach, Floreš – Sochora, Havlín, Švach ml., Švach st., Bartoš – Pavelka
Na střídání: Bureš, Kročil, Ondruš, Pekárek

Komentář k utkání:

Do prvního jarního utkání jsme vstoupili s cílem neprohrát a to se nám bohužel nepodařilo. Zlomový moment utkání se bohužel ukázala 43.minuta, kdy po špatně zahraném autu se k míči dostali domácí a z protiútoku dokázali vytěžit standardní situaci po našem faulu. Domácím se bohužel podařilo pomocí teče dostat míč za záda Vypuštáka. Ještě před tím jsme měli čtyři šance, které jsme nedokázali k naší smůle proměnit.

Ve druhém poločase jsme měli zahrávat dva pokutové kopy, ale bohužel rozhodčí to viděl jinak. Celkově by utkání slušela více remíza, ale na to se nehraje. Jestliže budeme hrát v takovém nasazení, jako ve druhém poločase, tak v dalším utkání by nám body neměli uniknout.

Pozápasové komentář:

,,První jarní utkání bylo spíše bojovné a bylo o jedné chybě, kterou jsme udělali a domácí to dokázali potrestat. Na vstřelení branky jsme příležitost měli, ale nedokázali jsme je proměnit. Do příštího utkání proto musíme zapracovat na zakončení. Jinak, co se týče nasazení hráčů, tak to bylo dobré a je na čem stavět v dalším utkání,“ okomentoval první mistrovské utkání trenér Lubomír Hnilo.