Mladíci ze Slavičína nestačili na Bojkovice

Bojkovice příprava

/UT Hrádek/ Naši dorostenci se utkali v dalším přípravném zápase s Bojkovicemi. V první půli si vytvořili mnoho brankových šancí, které ale neproměnili. V konečném důsledku nás to mrzelo. Hráči Bojkovic si tak odvezli cenné vítězství z našeho domácího prostředí.

Dorost Slavičín  –  Dorost Bojkovice  1:2 (1:1)

Branky: Hyžík

Komentář

V dalším přátelském utkání dorostu jsme tentokrát přivítali na UT v Hrádku tým Bojkovic. Začátek utkání patřil jednoznačně domácímu týmu. Na 30 minut jsme soupeře přehrávali a dostávali se do mnoha šancí, které jsme až na 1 neproměnili. Po té tradičně došlo k plánovanému střídání a obraz hry se výrazně změnil. Do šancí jsme se dostávali jen sporadicky, propadali jsme ve středu pole a obrana začínala mít problémy, které vyústili v nepokrytí soupeře a snadnému vyrovnání. Ve druhé půli jsme se již nedostali tolik do hry a ani soupeř nepředváděl nijak kvalitní hru. Hra byla rozkouskovaná, nepříliš pohledná a bez nápadů. Občas jsme zahrozili po křídlech, ale hosté měli dobře organizovanou obranu, a tak jsme se neprosadili. V samotném závěru se hostím podařilo dát vítězný gól, a tak jsme tentokrát odešli poraženi.

Pozápasový komentář

,,Představu o způsobu hry, kterou bychom se chtěli prezentovat v soutěži jsme naplnili jen v průběhu prvních 30 minut, ovšem v zakončení musíme být produktivnější. Jinak byla hra neurovnaná a místy i bezradná. Zatím se hledáme, ale máme ještě měsíc na přípravu, a tak věřím, že se ještě v mnohém zlepšíme.“ shrnul utkání lodivod domácího týmu.