Tradiční souboj s Brumovem dopadl lépe pro naše dorostence

Brumov příprava

Slavičín – /UT Hrádek/ Náš dorost se o víkendu utkal s dlouholetým soupeřem z Brumova. Jednalo se sice o přátelský zápas, ale i v něm jsme mohli cítit obrovskou rivalitu. Hrálo se nadoraz, o tvrdé zákroky nebylo nouze. Takhle vypadá správné valašské utkání. 

Dorost Slavičín  –  Dorost Brumov  3:1 (1:0)

Branky: 3x Hyžík

Komentář

Naši dorostenci nastoupili ke svému dalšímu přípravnému utkání proti našemu tradičnímu soupeři, dorostencům z Brumova. Hned v samotném úvodu utkání jsme překvapili soupeře a po dobře zahraném rohu Tomáše Kalíka hlavou otevřel skóre Hyžík. Hrálo se dost tvrdě na obou stranách, a proto utkání nebylo tak pohledné. Bylo zde k vidění velké množství osobních soubojů, kde jsme díky fyzické a věkové převaze měli mírně navrch. Brumovský dorost momentálně prochází generační obměnou a řada dorostenců nastupuje za mužské týmy a tak současný tým je velmi omlazený. Ve druhé půli se hra přelévala od jedné branky ke druhé a hra byla vyrovnaná s několika šancemi na obou stranách, ale po chybách hostí jsme dvakrát trestali střelecky disponovaným Hyžíkem. Soupeř naše chyby v obraně potrestal jen jednou a snížil na 3:1.

,,Celkově výsledek se soupeřem z vyšší třídy dobrý, ale s předvedenou hrou nemůžeme být zdaleka spokojeni a musíme pracovat na odstranění  nedostatků,“ uvedl trenér našich dorostenců Jiří Váňa.