Slavičín vyloupil třetiligové Otrokovice

Otrokovice příprava

/UT Otrokovice/ Poprvé v přípravných zápasech slavičínští zajížděli mimo své domácí prostředí. Utkali se s třetiligovým týmem FC Viktoria Otrokovice. Utkání se sice zpozdilo o necelých 20 minut, ale o to více si pak přihlížející diváci mohli vychutnat gólově bohaté utkání, které skončilo vítězstvím našich hráčů.

2:3 (2:3)

FC TVD Slavičín
Branky: Plšek, 2x Elšík
Sestava FC TVD Slavičín
1. poločas: Jelínek – Goňa, Lukaštík, Elšík, Kalus – P. Švach, Plšek, Školník, Horáček, Šindler – Kříž
Střídali: Vypušťák, Kocián, J. Fojtík, Mezírka, Floreš, Velecký

Komentář

V úvodu utkání jsme velmi dobře drželi míč a naše první přímá střela skončila v síti. Po individuální akci Plška skončila jeho střela přímo do levé šibenice. Na časomíře běžela 4.minuta.Tím odstartovaly gólové hody tohoto utkání. Odpověď domácích nenechala na sebe dlouho čekat. V 10.minutě, taktéž střelou z dálky, nastřelili domácí spojnici Jelínkovi brány, míč se odrazil do pole a následná dorážka znamenala srovnání stavu na 1:1. Za další tři minuty dali o sobě opět vědět slavičané. Nejprve po centru dobře hrajícího Goni hlavičkoval nebezpečně Elšík. Po následném rohu hlavička téhož hráče skončila v síti domácích 1:2. Ve 20.minutě soupeř odpověděl stejnou mincí. Po rohovém kopu se opět vyrovnalo na 2:2. Poté se hra uklidnila, odehrávala se spíše mezi šestnáctkami. Když už to vypadalo, že se obě mužstva rozejdou do kabin za nerozhodného stavu, přišel z levé strany Šindlerův centr do vápna a hlavička Elšíka, která se později ukázala jako vítězná branka.

Do druhé půle obě družstva prostřídala, hra nepřinesla žádné výraznější momenty. Za zmínku stojí snad jen „klukovina“ nejzkušenějšího hráče na hřišti J. Lukaštíka z 87.minuty, kdy byl vyloučen. Soupeř měl možnost vyrovnat po dvou standardních situacích, ale ke srovnání stavu nedošlo.

FOTOGALERIE