Do přípravných zápasů vstoupili i dorostenci

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bez přípravných zápasů se neobešli ani naši dorostenci. Zatím svěřenci trenéra Váni nastoupili ke dvěma zápasům. Obě utkání odehráli na domácí umělé trávě v Hrádku. První zápas se jim nepodařil, zlínská ,,16“ byla na jejich síly, ale ve druhém proti mužům ze Šanova podali výborný výkon a po zásluze vyhráli.

Dorost Slavičín -FC FASTAV Zlín ,,16“ 1 : 3 (1 : 1)

Branky: Havlín

Komentář trenéra

Naši dorostenci sehráli své první přátelské utkání dne 30.1.2016 na UT v Hrádku s týmem dorostu U16 FC Fastav Zlín. Bylo to naše první utkání po dlouhé přestávce a tomu také odpovídala předvedená hra. Na hbité zlínské mladíky jsme po většinu utkání nestačili, ale co se týká gólových příležitostí byl zápas vyrovnaný, ovšem s kvalitou v zakončení na straně Zlína.

Dorost Slavičín – Šanov 7 : 1 (5 : 0)

Branky: Blažek 2x, Hyžík , Ondrůš, Miklas, Havlín 2x

Komentář trenéra

Své druhé přátelské utkání sehrál náš dorost proti týmu Šanova dne 6.2. 16 na UT v Hrádku. Naši dorostenci nastoupili proti mužům nebojácně a agresivně a od prvních minut získali herní převahu, kterou projevili i několika pěknými fotbalovými akcemi a následně i brankami. Celkový obraz hry byl jednoznačný a s chutí jsme si zastříleli. Škoda inkasovaného gólu v poslední minutě.

J.V.