I přes velkou mlhu si hráči TVD s chutí zastříleli

/UT Hrádek/ Netradičně v úterý odehráli svěřenci trenéra Milana Otépky své druhé utkání proti účastníkovi 1.A třídy z Valašských Klobouk. Zápas se odehrál za velké mlhy, ale i přes rozmar počasí ho hráči TVD zvládli na výbornou.

FC TVD Slavičín

6:0 (3:0)

Valašské Klobouky
Branky: Bartoš, J. Fojtík, 3x Hladík, Šindler
Sestava FC TVD Slavičín
1. poločas: Vypušťák – Floreš, J. Fojtík, T. Švach, Šindler – Goňa, Školník, Elšík, Bartoš – Horáček, Hladík
Střídali: B. Fojtík, Kalus, Plšek

Zápasový komentář:

Hned po úvodním hvizdu rozhodčího Petra Švacha dostal Adam Bartoš přihrávku mezi obránce, kdy si potáhl míč do vápna a nekompromisní střelou pod břevno otevřel gólový účet zápasu. Druhá branka na sebe nenechala dlouho čekat a po dobře zahraném rohu Šindlera se dostal do zakončení nově zkoušený Josef Fojtík, který ve skluzu na zadní tyči umístil míč za hostujícího brankáře. Další branku měl na svědomí útočník Lukáš Hladík, který se ocitl po milimetrově přesné přihrávce od Pavla Elšíka sám před gólmanem a střelou k levé tyči uzavřel první poločas. Hra se odehrávala převážně na polovině hostujícího celku, který se po zisku míče sympaticky snažil kombinovat, ale nedokázal si poradit s dobře fungující obranou TVD.

Druhý poločas začal přesně tak, jak skončil první. Slavičané dobře kombinovali a postupně si zkompletoval hattrick Lukáš Hladík. V závěru utkání si připsal ještě gólovou radost Šindler a domácí hráči tak odjedou na soustředění do Všeminy v dobrém rozpoložení.

Pozápasový komentář:

,,Utkání jsme pojali jako zpestření místo tréninku a myslím, že naprosto splnilo účel. Dobře jsme si zaběhali, kdy po včerejším fyzicky náročném tréninku to šlo na některých poznat, ale pořád jsme v hrubé přípravě, takže to beru. Příležitost dostali jak noví hráči, tak i ze širšího kádru, které doplnil po zranění Ondra Školník,“ shrnul dnešní utkání trenér Milan Otépka.