Vítězná šňůra dorostenců pokračuje. Doma udolali Kunovice


/UT Hrádek/ V dohrávce 1. kola potvrdili naši dorostenci zlepšené výkony a připsali si třetí výhru za sebou proti silným Kunovicím. O zápase rozhodla první půle, ve které jsme vstřelili dvě branky a ve druhém poločase si vedení pohlídali.

FC TVD Slavičín

2:1 (2:0)

Branky: Bor z pen., Kovář
Sestava: Böhm – Bařinka, Šenovský, Hrabina, Drga – Šoman, Hovořák, Bor, Staněk, Fiodor – Kovář
Střídali: Karlík, Kubíček

Zápasový komentář

V první půli se potvrdilo známé nedáš-dostaneš. Hosté nás přehrávali a vypracovali si několik gólových šancí, které však neproměnili. Trest pro ně přišel ve 28. minutě, kdy byl ve vápně sražen Bor a sám faulovaný penaltu proměnil. Hosté znervózněli a ještě do poločasu zvýšil Kovář na 2:0.

Ve druhé půli hosté stupňovali tlak, ale skvělý Böhm držel dvoubrankový náskok. Přesto hosté snížili deset minut před koncem na 2:1. V hektickém závěru se nám podařilo s vypětím všech sil cenné vítězství uhájit.

Pozápasový komentář

,,Věděli jsme, že utkání proti Kunovicím bude velmi těžké. Po vítězství v Bojkovicích jsem kluky nabádal, aby hráli důrazně, zodpovědně a výsledek se dostaví, což se podařilo. Musím ale uznat i kvalitu soupeře, který však své šance neproměnil. Teď se musíme připravit na poslední utkání s Luhačovicemi,“ shrnul zápas trenér Petr Fojtík.