Dorostenci doma nestačili na rozjeté Louky

/UT Hrádek/ Po týdenní pauze z důvodu akce ,,Ukliďme Česko“ pořádané městem Slavičín minulou sobotu, se i naši dorostenci navrátili k normálnímu hernímu režimu. Tuto sobotu jsme v chladivém dopoledni přivítali na umělé trávě v Hrádku doposud suverénní celek jarní části SK Louky.

FC TVD Slavičín

1:4 (0:2)

Branky: Fojtů z pen.
Sestava: Hyžík – Bor, Ondruš, Dobiáš, Janků – Miklas, Hrabina, Melichařík, Salajka, Staněk – Fojtů
Střídali: Bařinka

Zápasový komentář

,,Tentokrát report z utkání bude velmi stručný,“ začal netradičně trenér Michal Švach. ,,Obvykle jsem zvyklý popisovat děj téměř od první minuty do poslední, ale dnes je to velmi jednoduché. Až na úvodních deset minut, kdy se soupeř seznamoval s povrchem a my o sobě dali vědět, patřil zbytek zápasu soupeři.“

Soupeř byl důrazný, běhavý a při chuti. Měli jsme problém zachytit soupeřovy útočné hry po našich chybách ve středu hřiště. Z toho pak pramenily brejky, které soupeř 100% využil. Nejprve své sólo z půli hřiště chladnokrevně proměnil v 25. minutě Kuna – 0:1, o 3 minuty později střelec Louk Adam Křek – 0:2. Tím se dostali hostující hráči do absolutní pohody a na hřišti dominovali.

Když hned v první minutě druhé půle zvýšil svým druhým gólem hostující Křek na 0:3 věděli jsme, že je zle. I po zbytek probíhající druhé půle se hra spíše odehrávala na naší půli, výsledkem toho bylo dovršení hattricku hráče Adama Křeka v 70. minutě na 0:4. Až v samotném závěru alespoň z penalty upravil na konečných 1:4 Jakub Fojtů.

Pozápasový komentář

,,Co říct. Je vidět, že když se sejde vyrovnaný, silný ročník kluků, je těžké dělat adekvátního konkurenta takovému týmu. Věděli jsme, že dnešní soupeř na jaře ještě neklopýtl, má plný počet bodů a skóre 9:3. Upozorňoval jsem na 2 hráče, kteří jim dávají hodně branek. Výsledek? Adam Křek nám dal hattrick. Víc než prohra mi však dělá vrásky na čele, že opět máme další dva hráče, kteří museli být střídáni pro svalová zranění. Když to tak půjde dál, tak při tak úzkém kádru budeme dohrávat soutěž v hale,“ uzavřel rozmrzele trenér Michal Švach.