Doma se béčku proti Dolní Bečvě nedařilo

/Slavičín/ Doma si béčko neporadilo s hosty Dolní Bečvy. Hráli jsme v neobvyklé sestavě a v zápase jsme bohužel nezvládli dát jediný gól.

FC TVD Slavičín

0:3 (0:1)

Sestava: Kučera, Janků, Ondruš, M. Švach (C), Šmotek, Titov, Staněk, Blažek, Šťastný, Salajka, Zvoníček
Střídali: Častulík
Slavičín, 5.9. 2021

Komentář trenéra

V dalším mistrovském utkání 1. B třídy jsme hostili Dolní Bečvu. Od začátku jsme hráli pomalu, utahaně a bez náboje, čehož hosté mohli využít hned v prvních minutách, ale vyložené šance neproměnili, my jsme kontrovali dvěma rychlými akcemi, ale v zakončení jsme byli nedůrazní. V 10. minutě se hosté ujali vedení po naší hrubé chybě obrany. Hra byla celý první poločas otevřená a na obou stranách bylo několik vyložených šancí, ale oba brankáři předváděli výborné výkony, a tak poločas skončil 0 – 1 i proto, že jsme neproměnili pokutový kop. Ve druhé půli jsme chtěli být aktivnější, ale nedařilo se nám proniknout obranou hostů, a tak jsme hru více otevřeli a hosté využili okének v naší obraně a pohodlně zvýšili svůj náskok v 72. minutě na 0 – 2 a pak v samotném závěru v 87. minutě na 0 – 3.

Totálně jsme tentokrát propadli v koncovce, ale ani obranná část nebyla dobrá, a tak není moc za co chválit. Ztratili jsme doma všechny body a budeme je muset někde získat.

trenér Jiří Váňa