Béčko FC TVD Slavičín na hrádecké umělce nestačilo na Prostřední Bečvu

 

/Slavičín/ Béčko své první mistrovské utkání s favorizovanou Prostřední  Bečvou nezvládlo. Hosty podržel několikrát brankář Jurajda.

FC TVD Slavičín

0:5 (0:3)

Branky:
Sestava: Kučera – Dobiáš, Ondruš, Zámečník, Janků, Zvoníček, Titov, Bor J., Staněk, Šuráň, Blažek
Střídali: Bor M.

V sobotu 26. března se na umělé trávě v Hrádku odehrálo první mistrovské utkání 1. B třídy a to mezi domácí rezervou a týmem z Prostřední Bečvy. Naší rezervě se příliš nedařilo a z duelu odešla vysoko poražena. Hosty několikrát podržel výborný brankář Jurajda a domácí hráči tak vyšli střelecky naprázdno.

 

Trenér FC TVD Slavičín Jiří Váňa:

V prvním soutěžním utkání jara jsme zcela propadli, i když k tomu přispěl velmi kvalitní výkon hostí, kteří naprosto zaslouženě a zcela přesvědčivě vyhráli 0:5. K tomuto jejich výsledku značnou měrou přispěl hostující brankář, který pochytal všechny naše nebezpečné ataky a rozhodně byl především v prvním poločase daleko více zaměstnaný než náš brankář. Hosté ale byli velmi produktivní a ze čtyř střel v první půli vstřelili tři branky a o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Ve druhé půli jsme již nenašli síly k obratu a přes naši útočnou snahu hosté z brejků ještě dvakrát skórovali a tak pro nás utkání skončilo bez vstřelené branky debaklem.

 

 

Trenér FK Prostřední Bečva Dan Šulák:

Utkání jsme od začátku měli pod kontrolou, snad až na první akci domácích, která naštěstí neskončila brankou. Hráli jsme kombinačně a využívali rychlosti našich útočníků, do půle to bylo 3:0. Ve druhé půli soupeř odpadl i fyzicky a nám se podařilo brzy přidat další dvě branky. Vítězství mohlo být i vyšší, máme radost z dobrého vstupu do sezony, ale nic nepřeceňujeme a těšíme se na příští derby s Dolní Bečvou.