Béčko FC TVD Slavičín na hrádecké umělce prohrálo s Vlachovicemi

 

/Slavičín/ Béčko zaspalo začátek utkání. Slavičané navíc neproměnili pokutový kop. V utkání padlo hned osm branek.

FC TVD Slavičín

3:5 (1:3)

FC TVD Slavičín B vs SK Vlachovice 
Branky: Šoman, Janků, Staněk
Sestava: Kučera – Dobiáš, Ondruš, Zámečník, Miklas, Janků, M. Švach, Titov, Bor, Staněk, Šoman
Střídali: Havlín, Lukáš

V sobotu 12. března se na umělé trávě v Hrádku odehrálo další přípravné utkání a to mezi domácí rezervou a účastníkem 1.A třídy  z Vlachovic. Začátek utkání zastihl domácí tým hodně nepřipravený a hosté se ujali poměrně snadno tříbrankového vedení. Hru hostujícího týmu režíroval bývalý hráč FC TVD Dominik Plšek a v útoku byl velmi nebezpečný Hovězák. V samotném závěru první půle se po rohovém kopu hlavou prosadil domácí Janků. Do kabin tak odcházeli Slavičané s dvoubrankovým mankem a poločas skončil  výsledkem 1:3.

 

Druhá půle už byla v podání domácího celku o poznání lepší. Po hezkém centru Staňka hlavou snížil Šoman na 2:3. Vlachovjané si ale za chvíli vzali dvoubrankové vedení zpět. Snížit mohl Šoman, ale penaltu trestuhodně zahodil. Domácím vykřesal naději brankou po samostatné akci agilní Staněk. Poté došlo ke srážce hostujícího brankáře Machače s domácím útočníkem Lukášem a brankář hostí byl ošetřován. Nakonec byl i převezen na vyšetření do nemocnice. Konec utkání si již hosté pohlídali a přidali pátou branku.

 

 

V dalším přípravném duelu čeká na Slavičany v sobotu 19. března od 10,00 hodin na hrádecké umělce tým Krajského přeboru TJ Sokol Valašská Polanka.