Ze Skaštic se áčko vrací bez bodů

/Skaštice/ I přesto, že jsme domů body nedovezli, zápas a hra nevypadala ve Skašticích vůbec špatně. Šancí bylo hodně, spíš jsme měli smůlu, kterou dorazil rozhodující gól soupeře z trestného kopu.

3:2 (1:1)

FC TVD Slavičín
Branky: Goňa, Šebák
Sestava: Vypušťák – Jakubowicz, Kocián, T. Švach, Salajka – L. Šebák, Kalus, M. Vincour – Goňa, P. Švach (C), Juřica
Střídali: Kučera – Zvoníček, Staněk, Rožek, Fojtů, Žůrek
Skaštice, 18.9. 2021

Komentář trenéra

Sehráli jsme pro nás spíš smolné utkání. Nechytli jsme úplně začátek, trošku jsme hledali, ale pak to bylo slušné. Tím, že se nám vrátili někteří hráči, tak tam byla i kvalita. Myslím, že pro diváky výborné utkání, protože byly šance na obou stranách. Pěkné prostředí, pěkný trávník, bylo to velmi fotbalové. Darovali jsme jim zbytečně gól v 8. minutě, ale srovnali jsme brankou Goni ve 45. minutě.

Druhou půlku jsme začali velice aktivně, byli jsme lepší a dotáhli jsme stav na 2:1, moc krásná střela od Šebáka. Pak jsme měli šanci na 3:1, ale bohužel jsme ji neproměnili a tam se to nějak zlomilo. Samozřejmě jsme museli taky ještě prostřídat a soupeři srovnali na 2:2, no a nakonec potom z trestňáku na 3:2. Myslím si, že by tomu spíš slušela remíza. Ale kdybychom proměnili šanci na 3:1, tak myslím, že bychom odvezli tři body. 

trenér Petr Slončík