Nové Sady jsme skolili dvěma brankami v prvním poločase

/Slavičín/ Po prohře na Vsetíně jsme chtěli napravit dojem z nepříliš povedeného utkání a tentokrát nás čekal soupeř z Olomouce – Nové Sady. V prvním poločase jsme rozhodli dvěma brankami o našem vítězství. Od začátku se nesl zápas v duchu ostrých soubojích a ve druhé půli došlo i na vyloučení hostujícího hráče.

FC TVD Slavičín

2:0 (2:0)

Branky: Školník, Rožek
Sestava FC TVD Slavičín
Jelínek – Škubník, Kocián, T. Švach, Mezírka – Horáček, Školník, P. Švach – Kalus, Rožek, Žůrek
Střídali: Salajka, Fojtů, Staněk, Šťastný

Pozápasový komentář

,,Fotbalu přálo počasí, trávník byl mokrý a zrychloval tak hru. Soupeř měl kvalitu, prokázal i fotbalovost a utkání se neslo ve svižném tempu, což svědčilo dobrému fotbalu,“ řekl úvodem trenér Petr Slončík a pokračuje. ,,Nicméně na můj vkus to bylo zbytečně vyhecované. Hosté tam měli čtyři zbytečné, úplně nesmyslné zákroky zezadu a rozhodčí to měl od začátku zápasu více uklidnit, čímž by bylo utkání lepší a kvalitnější,“ popsal trenér. ,,Naše branky padly po dobrých akcích, tak chceme hrát. Měli jsme tam i další zajímavé šance, hodně centrů, ale už jsme nic nedotáhli do konce. Soupeř taky zahrozil střelami ze střední vzdálenosti a myslím si, že pro diváka to byl dobrý fotbal nebýt té přehnané agresivity,“ shrnul první poločas trenér Slončík.

Ve druhé půli se z naší strany vytratila fotbalovost. ,,Celkově to bylo horší z obou stran ve druhé půli. Hra byla agresivní, spousta soubojů, přerušování a hra jako taková byla velmi rozkouskovaná a celé to vyvrcholilo červenou kartou pro Nové Sady,“ řekl kouč a pochválil brankáře Jelínka, který udržel třetí čisté konto v sezoně. ,,Podržel nás už v první půli, ale i ve druhé, kde měli hosté zajímavé šance. Pavel předvedl dobrý výkon.“

Napsali o nás

Reparát Slavičínu vyšel, fotbalisté TVD porazili Nové Sady – zlinsky.denik.cz

Fotogalerie