Mnoho velkých šancí, dvě tyče, ale nakonec hubená výhra. Takový byl zápas proti Hranicím

/Slavičín/ Poprvé jsme se představili doma na svém trávníku, tentokrát proti soupeři z Hranic. Utkání se hrálo za velkého větru. My jsme si vypracovali mnoho šancí, dvě tyče, ale nakonec se ujala pouze po dobře zahraném rohu hlavička Mezírky.

FC TVD Slavičín

1:0 (1:0)

Branky: Mezírka
Sestava FC TVD Slavičín
Vypušťák – Goňa, Fojtík, T. Švach, Mezírka – P. Švach, Horáček, Školník, Zvoníček, Salajka – Vaculík
Střídali: Kalus, Juřica, Kříž

Po nepovedeném zápase se trochu pozměnila tréninková náplň. ,,My jsme se to snažili odlehčit. V úterý to bylo sice náročné, ale vše probíhalo zábavnou formou. Ve čtvrtek nám nevyšlo počasí, kdy jsme měli naplánované nějaké věci na celém hřišti, abychom si nacvičili taktické věci, ale bohužel pršelo, takže z toho nic nebylo. Mančaft si alespoň zahrál fotbálek na vedlejším hřišti. V pátek jsme se už věnovali standardním situacím, ze které jsme se nakonec i teď v zápase dokázali prosadit,“ zhodnotil uplynulý týden a přípravu na Hranice trenér Pavel Prešnajder.

Pozápasový komentář

,,Já jsem rád, že na nás nezanechala prohra z Opavy nějaké stopy. Od začátku zápasu jsme byli aktivnější a šli si za vítězstvím. Konečně jsme se dokázali prosadit asi z naší padesáté standardní situace. Roh byl dobře kopnutý, Petr Švach míč prodloužil na hlavu Lukáše Mezírky, který zavíral zadní prostor, takže paráda. Jediné, co mě mrzí, je spousta neproměněných šancí. Když jsme se do šance dostali, tak to byla tutovka, ale neproměnili jsme je a tak jsme se třepotali až do konce místo toho, abychom navýšili skóre a zápas dohráli v klidu. Jinak to bylo z naší strany dobré,“ zhodnotil spokojeně trenér Prešnajder.

Fotogalerie

Slavičín – Hranice – slavicin.rajce.idnes.cz