Výsledky přípravných utkání dorostenců v březnu

shrnutí příprava

/UT Hrádek/ Máme tady souhrn utkání našich mladých nadějí. Dorost v průběhu necelého měsíce odehrál už čtyři utkání. Za zmínku stojí především odveta s Bojkovicemi, kdy je o víkendu porazili a vrátili jim tak minulou prohru.

Dorost Slavičín – Dorost Bojkovice 6:2 (4:0)

Branky: Švach, Hyžík, Ondrůš, Kalík, Miklas a Šebák L.

Komentář

Naši dorostenci podruhé v přípravě nastoupili na UT v Hrádku proti Dorostencům SK Bojkovice. Po delším zranění se byl v týmu dorostenců „rozehrát“ Michal Švach a na hře domácích to bylo znát. Hra byla organizovanější a přesnější a v utkání bylo k vidění velké množství pohledných fotbalových akcí a branek. Hned od počátku utkání jsme soupeře zatlačili do defenzívy a neustálým napadáním a tlakem na míč je do ničeho nepouštěli, naopak jsme celý první poločas hráli velmi aktivně a přehráli soupeře jak ve hře, tak i vstřelenými brankami a neproměněnými šancemi.

Ve druhé půli došlo k rozsáhlému střídání (4 hráčů) a na hře to bylo znát, soupeř se více prosazoval a navíc jsme přenechali iniciativu ve středu pole. Přesto jsme si i ve druhé půli vypracovali řadu šancí, z nichž jsme 2 proměnili.

Pozápasový komentář

,,Kluci v tomto utkání zabrali a předvedli na co mají. Pokud se takovouto hrou budeme prezentovat v mistrovské soutěži, tak bych byl spokojen. To je však podmíněno neustálou tvrdou prací na tréninku“ shrnul utkání lodivod domácího týmu.

Ostatní výsledky

2.3.2016 Dorost Slavičín – Dorost Dolní Lhota 3:2

5.3.2016 Dorost Slavičín – Dorost Luhačovice 1:1

12.3.2016 Dorost Slavičín – Dorost Štítná 2:4